2. Zagrebački simpozij

2. zagrebacki simpozij

2. Zagrebački simpozij mentalnog zdravlja s međunarodnim sudjelovanjem „Nevidljive granice: Rušenje barijera u zaštiti mentalnog zdravlja“, se  održava online (ZOOM platforma) od 14. do 17. veljače 2023.

Organizatori Simpozija su Grad Zagreb, Gradski ured za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom, i Centar za zdravlje mladih Doma zdravlja Zagreb – Istok, uz partnerstvo Klinike za psihijatriju Vrapče, Klinike za psihijatriju Sveti Ivan, Psihijatrijske bolnice za djecu i mladež, Nastavnog zavoda za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar”, Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba i Klinike za psihijatriju i psihološku medicinu Kliničkog bolničkog centra Zagreb.

Broj mjesta je ograničen, a ??????? ????????. Sudjelovanje je besplatno i bodovano pri nadležnim komorama.

Prijave se ostvaruju putem poveznice: http://tiny.cc/zg_simpozij_2023

Uz najuglednije hrvatske stručnjake iz područja mentalnog zdravlja djece i odraslih, među izlagačima su i predstavnici cijenjenih institucija izvan naših granica poput Centra za psihotraumu Sveučilišne bolnice u Utrechtu, Sveučilišta UCLA i Sveučilišta u Oxfordu! Popis svih predavača će uskoro biti objavljen na stranici Centra za mentalno zdravlje Zagreb.