Specijalističko-konzilijarni odjel

Specijalističko-konzilijarni odjel čine ambulante dječjih i adolescenih psihijatara, psihologa, logopeda-defektologa, neurologa i EEG laboratorij.

Stručnjaci obavljaju dijagnostiku i ambulantno liječenje djece i mladih s različitim psihičkih poremećajima kod kojih nije indicirano bolničko liječenje ili intenzivan tretman u dnevnoj bolnici.

Saznajte više

specijalističko-konzilijarni odjel

Hitna ambulanta

Hitna ambulanta radi 0-24 sata i jedina je takva ambulanta za dječju i adolescentnu psihijatriju u Hrvatskoj.

U hitnoj ambulanti se obavljaju hitni pregledi te kratkotrajne opservacije bolesnika bilo zbog potrebe dijagnostike ili praćenja učinaka terapije.

Saznajte više

Hitni prijem

Dnevna bolnica

Dnevna bolnica je oblik psihijatrijskog liječenja u kojem dijete boravi u bolnici nekoliko sati tijekom dana uključeno u različite dijagnotičke i terapijske postupke, a ostatak dana provodi u obitelji. Ovaj oblik liječenja je prikladan za bolesnike koji ne zahtijevaju hospitalizaciju.

Saznajte više

Dnevna bolnica

Bolnički odjel

Bolnički odjel je organiziran kao zatvoreni odjel te je adekvatno opremljen (akutne sobe s neprobojnim staklima, video kamerom, opremom za fiksiranje i kontinuirano praćenje bolesnika).

Na odjelu je organizirana Škola u bolnici, razredna i predmetna nastava za osnovnu školu, te brojne druge kreativne i zabavne aktivnosti.

Saznajte više

Bolnički odjel