Trijažni upitnik

 

Poštovani roditelji i skrbnici

molimo Vas da prije dolaska u Psihijatrijsku bolnicu za djecu i mladež ispunite ovaj trijažni upitnik (gumb ispod u tekstu). Važno je da to bude dan prije termina ili na dan termina, nikako ranije. Molimo Vas da Upitnik ispunite, a mi ćemo ga isprintati te ćete ga potpisati prilikom dolaska u PB za djecu i mladež.

Ako na neko pitanje iz online upitnika odgovorite s “Da”, obavezno kontaktirajte PB za djecu i mladež na broj telefona (01) 4862 503 ili na e-mail: narucivanje@djecja-psihijatrija.hr

 

Molimo Vas za iskrenost vezano uz davanje podataka vezanih za korona virus kako za djecu tako i sve ukućane.

Unaprijed zahvaljujemo.

TRIJAŽNI UPITNIK

Prije dolaska u bolnicu važno je znati – upute

Poštovani roditelji/skrbnici i korisnici naših usluga, draga djeco i mladi,

u novim okolnostima koronainfekcije svi se moramo pridržavati epidemioloških uputa zbog zaštite zdravlja Vas i nas, zdravstvenih djelatnika. Molimo Vas da se prilikom dolaska u bolnicu pridržavate slijedećih mjera:

  • Prije dolaska u Psihijatrijsku bolnicu za djecu i mladež ispunite trijažni upitnik. Važno je da to bude dan prije termina ili na dan termina, nikako ranije.
  • Molimo Vas za iskrenost vezano uz davanje podataka vezanih za korona virus kako za djecu tako i sve ukućane.
  • Prije dolaska molimo da se izmjeri tjelesna temperatura djetetu i osobi koja će biti u pratnji. Ukoliko je temp. viša od 37 C molimo Vas da nas nazovete radi detaljnijeg dogovora. Također, ukoliko imate (dijete ili osoba u pratnji) grlobolju, kašalj, gubitak okusa ili mirisa, probavne tegobe ili ste bili u kontaktu sa osobom koja je u samoizolaciji ili sa osobom koja ima potvrđen Covid 19, nemojte doći u bolnicu dok nas telefonski ne obavijestite. Također, javite se nadležnom liječniku i slijedite njegove upute.
  • Molimo Vas da s djetetom u pratnji bude samo jedna odrasla osoba (roditelj/skrbnik/pratnja) bez bilo kakve akutne bolesti, s negativnom epidemiološkom anamnezom (nije u samoizolaciji te nije imala akutnu bolest dišnog sustava proteklih 10 dana).
  • U bolnicu treba doći točno na zakazano vrijeme termina te ponijeti ako je moguće svoju masku.
  • Obavezni ste imati masku sve vrijeme boravka u prostorima bolnice te prilikom svih kontakata. U bolničkim čekaonicama poštujte razmak od 2 metra.
  • Molimo sve roditelje/skrbnike da upute svoju djecu prije dolaska u bolnicu o novom načinu rada u bolnici, potrebi održavanja razmaka od 2 metra, nošenju maski, dezinfekciji ruku pri dolasku te mjerenju tjelesne temperature vama i djetetu.
  • Kako bismo zaštitili vas i nas, zadržavanje u bolnici bit će samo za potrebe dijagnostike ili pregleda.

Nadamo se i dalje dobroj suradnji u ovoj novonastaloj situaciji.
Vaša Psihijatrijska bolnica za djecu i mladež

Nove upute za pacijente – COVID 19

Covid-19

Pročitajte sve upute vezane uz naručivanje i dolazak na pregled u našu bolnicu za vrijeme trajanja epidemije.

Kako se naručiti

Što napraviti prije dolaska u bolnicu

Došli smo na pregled u bolnicu – koja je procedura?

Hitni pregled

Posjete djeci